Claus Blem Jensen, bestyrelsesmedlem Aarhus United

Lone tog os med på en tur i hendes håndboldkarriere og fortalte om, hvad der motiverede hende – både som håndboldspiller og som menneske, mor og leder.
Det var både inspirerende, motiverende og leveret med humor og tilpas kant – på klassisk Mathiesen’sk maner. Varme anbefalinger herfra”

Jan Snogdal næstformand Århus United

Det var et fantastisk foredrag om at drømme stort, sætte sig mål og lykkes mod alle odds. Det var virkelig inspirerende, og der var mange gode budskaber, som man kan bruge, når man kæmper med en karriere, hvad enten det er indenfor sport eller i erhvervslivet.

Jakob Bang Mikkelsen, idrætslinjelærer, Skovvangskolen Hammel

“Lones foredrag fangede eleverne helt fra starten. Den ligefremme facon og sprogbrug, krydret med mange sjove, spændende og personlige historier gjorde foredraget til en super god oplevelse for eleverne.

Pointerne som blev underbygget af egne erfaringer, ramte eleverne, det gav virkelig meget at tænke over og vil helt sikkert bliver brugt både i og udenfor idrættens verden.”

Niels Golbækdal, fodboldspiller, 18 år gammel. U19 liga 1

Lones foredrag er helt klart et af de bedste foredrag jeg nogensinde har været til! Hele 163 efterskole elever vil have den samme mening. Lones fortælling var inspirerende, sjov, spændende og hun formåede at få alle til, at være stille og fokuserede i hele 90 min! Efter foredraget fik jeg fuldstændigt ny energi og motivation til at kæmpe, troen på mig selv blev større og jeg lærte, at Janteloven er noget være lort! 

Hvis du er en ung sportsudøver der ligesom mig, tvivler på sig selv, og lægger et alt for stort unødvendigt pres, så er Lones foredrag lige noget for dig. Du skal heller ikke være bange for, at tale med Lone efter foredraget. Hun er fantastisk god til at tale med og sætte sig ind i din problematiske situation.