Humoristisk og ærlig foredragsholder

Lone Mathiesen “Jeg taber aldrig, enten så vinder jeg eller også lærer jeg noget”

LCH1

Kvinde, træner, lærer, leder, foredragsholder, gift, MOR. Jeg har tryk på, orker ikke at kede mig, har kant, og man får hvad man ser.

Jeg er en humoristisk og ærlig foredragsholder der deler ud af mine erfaringer om at sætte sig mål, drømme stort, nå hele vejen og så alligevel ikke. Jeg er ikke bange for at dele mine fiaskoer og udstille mig selv til et højere formål. Jeg var skolens sorte får, der altid fik bestået og var ligeglad. Jeg gik med dem ”de andre ikke måtte lege med” men jeg endte med at blive voksen. Tage nogle beslutninger! Beslutninger om at ville være den bedste til min idræt, tage en ordentlig uddannelse, en diplom i ledelse og blive skoleleder.

Rejsen fra bonderøv til landshold, fra bestået til diplom og fra egoist til familiemor er lang.

Jeg har oplevet at miste troen på egne evner fuldstændigt,  at skulle forholde mig til altid at skulle præstere og ind i mellem ikke lykkedes. At filmen knækker fuldstændigt hvis ikke et mindset følger med i ”rejsen”. Vi skal dagligt præstere, hvad enten det er en eksamen, en samtale med chefen, et oplæg, en ansættelsessamtale eller andet, kan vi få svedige hænder, miste troen på det vi VED vi kan… men hvad er det der er på spil???

Med afsæt i min virkelighed og erfaring vil jeg vil gerne formidle værktøjer og teknikker, der er til at anvende i processen om at tro på sig selv, være motiveret, sætte mål og arbejde med et styrket selvværd og selvtillid.

Mit foredrag vil blive leveret hudløst ærligt, med smil og underholdning.

Foredraget egner sig til virksomheder, kommuner, skoler og organisationer.

Jeg er uddannet lærer med diplom i ledelse,  kursuser i eksamensangst, ungdoms og seniortræner i håndbold, erhvervsuddannelse som dekoratør, WM guldvinder i håndbold og over 300 kampe i ligaen.

Jeg har arbejdet 14 år i efterskolen hvor de 9 år har været som leder.